Correct handelen en vanuit een goed hart zorgt voor de beste uitkomst voor jou!

Dat doen wij. Een uitzendbureau voor inlenen en uitzenden van gemotiveerde werkzoekenden. Wij zijn een betrouwbare en betrokken uitzend-ondernemer die een stap verder gaat voor zowel onze klanten als onze uitzendkrachten. Wij willen natuurlijk ook winst maken. Maar niet ten koste van veiligheid en arbeidsvoorwaarden. We handelen altijd correct en zijn oprecht. Die eis stellen we dagelijks aan onze eigen uitzendkrachten en dat maken we ook mogelijk voor onze klanten. Dan weet iedereen waar hij aan toe is en helpt ons de beste oplossing te vinden voor jou.

Hoe wij het verschil maken?

Onze werkwijze gaat uit van de gedachte dat een ‘match’ alleen niet ‘voldoende’ is. We combineren recruitment, personeelsbeleid en begeleiding op het gebied van arbeid. 

Persoonlijke aandacht en interesse

Wij willen onze kandidaten én klanten echt leren kennen door middel van een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide screening. Wij gaan uit van wat jij nodig hebt, wilt, kan en verwacht. Zo weten we wat het beste past en welke voorwaarden kunnen bijdragen aan een goede landing op de werkvloer. We houden na de plaatsing geregeld persoonlijk contact met alle betrokken partijen om te kijken hoe het gaat en welke verbeterpunten er zijn. Het draagt bij aan een goede verstandhouding tussen werkgever en uitzendkracht en een prettige werksfeer.

Oog voor ontwikkeling 

Wij investeren in de ontwikkeling van onze uitzendkrachten. Wij kijken naar de specifieke eigenschappen of omstandigheden van onze kandidaten en brengen ontwikkelingsmogelijkheden in kaart. Wij zetten in op maat samengestelde trainingen die perfect aansluiten bij de vacatures die jij aanbiedt zoals bijvoorbeeld de Nederlandse taal, VCA-certificaat of bijvoorbeeld heftruckchauffeur en andere cursussen of trainingen.

Flexibel en op maat

Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar of kunnen aan jouw organisatie gebonden worden. Jij bepaald hoe ze worden ingezet ingezet en gebonden. Wij hebben een breed inzetbaar netwerk met geschikte uitzendkrachten die Zeeland actief zijn bij uiteenlopende opdrachtgevers zoals industrie, groothandelsbedrijven en de bouw.

Onze belofte

Betrokken

Het belang van zowel onze uitzendkrachten als klanten staat voorop. Wij beloven de beste match en ondersteuning voor jouw vacatures te vinden.

Betrouwbaar

Wij zijn betrouwbaar in woord en daad. Om de betrouwbaarheid van het uitzendbureau te onderstrepen wordt er momenteel hard gewerkt aan het behalen van het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Persoonlijk

Wij zijn persoonlijk betrokken bij werkgever en uitzendkracht met aandacht voor een duurzame inzetbaarheid van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Vrijblijvend kennismaken

Heb je vragen over onze diensten? Of wil je advies over de beste mogelijkheden voor jouw? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons!

Geef via het formulier hieronder jouw voorkeur door, we nemen zo snel mogelijk contact met je op om het gesprek in te plannen.