Wij zijn een familiebedrijf met hart voor de medemens. Wij houden ons sinds het jaar 2019 bezig met inlenen en uitzenden van personeel. Wij geloven dat iedereen ertoe doet en van waarde is op de arbeidsmarkt en focussen ons op diegenen die verder van de arbeidsmarkt staan.

We zijn op verzoek begonnen met het begeleiden van 5 nieuwkomers naar werk. Tegenwoordig, want de diversiteit binnen de doelgroep is groot, bieden we kansen aan iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt. We werken nauw samen met uiteenlopende ondernemingen in de bouw, schoonmaak, techniek en productie in voornamelijk Midden-Zeeland en Walcheren.

We weten uit eigen ervaring dat het belangrijk is om de Nederlandse taal en cultuur eigen te maken om volwaardig mee te kunnen participeren in de Nederlandse samenleving. Daarom helpen we onze medewerkers om hun eigen kennisopbouw en ontwikkeling verder te kunnen ontplooien, zodat ze beter kunnen functioneren op de werkplek en in het dagelijks leven. Zo bouwen wij samen met onze partners mee aan een inclusieve samenleving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven